Monday, January 31, 2011

Veel kord kauplus „Jalgratas“

Nii, läksin tagarummus oleva kiuksuga nüüd kauplusse „Rattur“ (Side tn), kuna ei saa ju sedasi sõita, kui suvalistel hetkedel toimub rütmiline kriipimine.

Ja mis selgus: minu tähelepanu juhiti sellele, et Laulupeo pst asuvas kauplusest „Jalgratas“ saadud Shimano tagajooks on tegelikult Falconi tagajooks. Ilusti peal kiri FALCON. Shimanost pole jälgegi. Falcon on Taivani odavkomponentide tootja, mul on kunagi see olnud ja omal ajal ta lagunes sel moel, et osa kuule tuli välja ning tagaratas blokeerus. Praegu oligi poolteise kuuga laager läbi läinud, see pandi uus (kiuksud nüüd kadunud), aga eks see Falcon laguneb varsti jälle.

Ühesõnaga, kaupluses „Jalgratas“ (Laulupeo pst) petetakse otseselt. Öeldakse, et paneme sulle alla Shimano rummu, aga tegelikult pannakse alla odav rämps. Aga hind võetakse Shimano oma.

Ülejäänu (http://linnastmaale.blogspot.com/2011/01/kauplus-jalgratas.html) võib veel olla õnnetu juhus. Aga see on sulaselge petmine ja ma teen kõik endast oleneva, et ka võimalikud tulevased kliendid oleks teadlikud, millega riskivad.

No comments:

Post a Comment