Sunday, November 8, 2009

Sanitaartehnika

Nüüd on sanitaartehnika vähemalt sellises seisus, et on võimalik korteris elada. Paigaldatud on WC-pott, vannitoa valamu, segistid vannitoas ja köögis, boiler, pesumasina väljavõte ning on kanaliseeritud vann.

Tööd said tellitud firmalt Eurofor, aga tegelik teostaja alltöövõtjana on väikefirma Puuduv Lüli, õigemini selle töötaja Risto. On küllalt uskumatu, et selliseid tegelasi leidub: tööajast ta ei küsi (tööd teostati laupäeval ja pühapäeval), samas jagab põhjalikke selgitusi ning teostab kõik väga korrektselt. Sealjuures esindab ta suhtumist, et võimatuid olukordi ei ole. Igatahes võib arvata, et vana vanni ja köögis vana valamu osas oleks iga "8-17 töötav firma töömees" mind kuu peale saatnud. Kusjuures ma ei saanudki sotti, kas Risto nii väga armastab santehnilisi töid või on tal lihtsalt kõvasti raha vaja ja seetõttu töötab 7 päeva nädalas. Õige vastus on vist, et mõlemat. Ettevaatust, tööde lõpetamisel ei tohi Ristole aitäh öelda, sest siis ta peab tagasi tulema (nii ta väitis). Kuna torustikud võivad põhjustada uputusi ja muud koledat, siis ei tule mõningane ebausk kahjuks.

Muide, Puuduv Lüli on võimeline tegema ka muid remonttöid ning Elvas on neil aiakauplus.

WC sisustus
Valamu vannitoas
Vannitoa dušikõri
Boiler
Väljavõte pesumasina jaoks esikus
Segisti köögis


Järgmised tegevused on siis dušikardinate paigaldamine, vanni seintepoolsete äärte tihendamine, soojuspumba ja pesumasina muretsemine.

1 comment:

  1. Siin siis ka mõned tootekoodid.
    Vannitoa segisti on WALL MOUNTED SINGLE LEVER KITCHEN FAUCET HB2110030C-30F.
    Dušikõri on aga Storm Corner-Spark ST-RS07028.

    ReplyDelete