Saturday, September 5, 2009

Gaasipliit


Sissejuhatuseks niipalju, et jalgratta järelhaagis töötab väga hästi. Ainult äärekivide juures peab olema ettevaatlik: kui käru väga viltu läheb, võib ta kummuli käia.

Eelmised omanikud kasutasid köögis ballooniga gaasipliiti. Mina sellest huvitatud ei ole ja annaks ta mõnele soovijale ära (no ikka kasutusotstarbel, metalli kokkuostu oskan ma teda ise ka viia). Panin Perekooli kuulutuse, üks soovija leidus, aga kui läks aja kokkuleppimiseks, siis selgus, et tal läks auto katki. See oli kaks nädalat tagasi. OK. Nüüd nädal tagasi kirjutasin, et kas ta ikka veel soovib pliiti, kaugel on auto remondiga ja kui auto on ikka katki, saaksin ka jalgratta abil ära tuua Tartusse või lähedale. Nädala jooksul pole kippu ega kõppu. Kena oleks ju öelda, et aitäh, ma siiski seda pliiti ei soovi, mitte sedasi ära kaduda.

Ühesõnaga, saadaval on nõukaaegne gaasipliit, nagu pildil.

1 comment:

  1. Nüüd leidus üks teine Perekooli lugeja, kes oli huvitatud nii gaasipliidist kui ka värvitelerist SADKO ja pesumasinast RIGA. Tore, kui vanad asjad on kellelegi veel väärtuslikud ja ei lähe prügimäele.

    ReplyDelete