Sunday, September 13, 2009

Vahepeal

olen tegelenud jälle mõnede asjadega.

Akende osas tundub, et jään Fenestra kaheraamilise puit-alumiiniumakna juurde. Varsti peaks tulema aknamõõtja. Paistab, et vanu aknalaudu võiks saada kasutada, üritasin neid veidi lihvida. Selleks ostsin veel Espakist trellpuuri otsa käiva lihvaluse 125 mm 187.20 ja traatharja 50mm 20.80. Vana värv tuleb maha kindlasti lihvida, sest see on latakatena maha koorunud. Tuleb ka jälgida, et vanu aknalaudu ei rikutaks paigalduse ajal.

Elektrijuhtmestiku vahetuse kohta on selgunud, et seda tööd hakkab tegema OÜ Vailer. Kogu kupatus peaks maksma minema ca 14000 krooni. Mõned pistikupesad ka lisanduvad võrreldes praegusega, samuti väljavõtted boileri, õhksoojuspumba ja kuuri mineva õhuliini jaoks. Õhuliini ennast nad ehitada ei saa, see ei ole normidega kooskõlas.

Rauaärastusseadme koha pealt on mehaanik ära käinud ja mõõdistanud-kaardistanud, aga seadme tööks vajalikku soola veel ei ole. Ootame. Kui see seade paika saab, siis ühes paigaldusega pannakse ka veemõõtja.

Transpordivajaduse mugavamaks muutmiseks ostsin talveks soojad püksid Ilves-Extrast. Asja nimi on "meeste mäesuusapüks ISCHANS70". Koos trakside krõpsuriba pikemaks õmblemise teenusega läks see mulle maksma 1566.20 krooni. Need peaks siis pidama nii vihma kui külma. Saame näha.

No comments:

Post a Comment